Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Τα νέα των Δήμων


Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, αποφάσισε να μην υπάρξει αύξηση στα δημοτικά τέλη, για το 2011. Επίσης καθιερώνεται η απαλλαγή στα ανταποδοτικά τέλη για τους δημότες με ποσοστό αναπηρίας άνω του 80% και τις μονογονεϊκές οικογένειες, με ταυτόχρονη εισαγωγή εισοδηματικών κριτηρίων, ώστε να επωφεληθούν οι έχοντες πραγματική ανάγκη δημότες της πόλης.

Πρόγραμμα δημιουργίας λαχανόκηπων σε όλα τα σχολεία του Αμαρουσίου ξεκινά με πρωτοβουλία του δημάρχου κ. Πατούλη σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων. Η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα Υποστήριξης Πρωτοβουλιών για Νέους της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Επισφραγίστηκε η συνεργασία του δήμου Κερατσινίου για δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας. Συγκεκριμένα το κατάλληλα εξοπλισμένο βαν τιυ ιδρύματος θα επισκέπτεται κομβικά σημεία της πόλης και θα πραγματοποιεί δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις.

Έντεκα νέοι εικαστικοί μέσα από έργα ζωγραφικής και εγκαταστάσεις κάνουν στάση στην Ελευσίνα, με την Έκθεση «Χρόνος–Μνήμη» που πραγματοποιείται στο πολιτιστικό κέντρο «Λ. Κανελλόπουλος», στην οδό Δραγούμη 37 στην παραλία Ελευσίνας, που θα διαρκέσει έως τις 27 Φεβρουαρίου και θα είναι ανοιχτή καθημερινά 10:00–14:00 και 17:00–21:00 εκτός Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου