Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Καιρός


Βαθμιαία επιδείνωση με βροχές καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη

Γενικά: Στην Μακεδονία και την Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές που από το απόγευμα θα ενταθούν και στα παραθαλάσσια θα εκδηλωθούν κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά από το απόγευμα στα δυτικά και από το βράδυ στα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Παράλληλα, οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική στα δυτικά. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο κυρίως στα νότια

Αττική
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ πιθανών πρόσκαιρα τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους έντονα.
Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις, 4-6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-19 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 19/2
Αρχικά νεφώσεις με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στα δυτικά και βόρεια και από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές.
Οι άνεμοι 4-6 μποφόρ και τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σ’ όλη την χώρα.

Μ Κ με πληροφορίες από την ΕΜΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου