Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Η Ατζέντα της ημέρας


24ωρη απεργία έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, με μισθολογικά και ασφαλιστικά αιτήματα.
Στις 11:00 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πεδίον του Άρεως, ενώ την ίδια ώρα χωριστή συγκέντρωση στην Ομόνοια οργανώνει το ΠΑΜΕ.

Στην απεργία συμμετέχουν:
- Οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί, το προσωπικό των Ταμείων, οι εργαζόμενοι στις πολεοδομίες, και οι εργαζόμενοι στους δήμους και στις νομαρχίες.
- Οι τραπεζικοί υπάλληλοι, το προσωπικό των ΔΕΚΟ, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, οι μηχανικοί, οι δικηγόροι, οι συμβολαιογράφοι και οι δικαστικοί.
- Οι γιατροί, οδοντίατροι, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, στο ΕΚΑΒ και στην πρόνοια. Μόνο τα επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετούν τα νοσοκομεία.
- Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά. Κατά τη διάρκεια της απεργίας το κοινό θα εξυπηρετείται κανονικά, από τα διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.
- Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές που συνεχίζουν την 48ωρη απεργία τους
-Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ. Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν Λεωφορεία, Τρόλεϊ και ο Προαστιακός. Ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ), θα λειτουργήσει από τις 09:00 – 17:00Το Τραμ θα κινηθεί από τις 06.00 -24:00.
Κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια του Μετρό, ωστόσο δεν θα λειτουργήσει το τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει οι υπάλληλοι του ΟΣΕ.
- Καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από τις 12:00-16:00 καθώς οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα κάνουν στάση εργασίας.
- Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια, καθώς η ΠΝΟ αποφάσισε να συμμετάσχει στην απεργία.
- Κλειστά θα είναι τα καταστήματα, μετά από απόφαση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).
- Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, με αποτέλεσμα να μην μεταδοθούν ενημερωτικές ή δημοσιογραφικές εκπομπές στα ηλεκτρονικά μέσα, ενώ την Πέμπτη δεν θα κυκλοφορήσουν εφημερίδες
- Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει στις αυριανές κινητοποιήσεις - συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Τίθεται σε ισχύ το νέο Δελτίο Τιμών Φαρμάκων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου