Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Καιρός


Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα προβλέπει η ΕΜΥ
Γενικά: Αρχικά νεφώσεις με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν στα δυτικά και βόρεια και από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές.
Οι άνεμοι στο βορειοανατολικό Αιγαίο ανατολικοί βορειοανατολικοί 4-6 και βαθμιαία τοπικά 7-8 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά νοτίων διευθύνσεων 5-7 και στα πελάγη 8 και πρόσκαιρα τοπικά 9 μποφόρ που γρήγορα και από τα δυτικά θα στραφούν σε βορείους βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση. Σταδιακή εξασθένηση τη νύχτα στα δυτικά και βόρεια. Η θερμοκρασία: σε πτώση σε όλη τη χώρα.

Αττική
Βροχές και κατά τόπους καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις πρωινές ώρες θα είναι κατά διαστήματα ισχυρά κυρίως στα βόρεια. Εξασθένιση από το απόγευμα.
Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις, 5-7 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε βόρειους βορειοδυτικούς 6-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 20/2
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και την βόρεια Κρήτη. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένιση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΜΚ με πληροφορίες από την ΕΜΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου