Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Καιρός


Γενικά: Νεφώσεις με βροχές αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και από το απόγευμα στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Ισχυρές κατά τόπους καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Εξασθένηση των φαινόμενων στα δυτικά από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα αυξηθούν και ενδέχεται κατά τόπους να βρέξει.

Οι άνεμοι στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5-7 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε νοτίους νοτιοδυτικούς 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αττική
Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.
Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, με βαθμιαία εξασθένηση και ένταση 3 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 11-16 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 18/2
Στην Μακεδονία και την Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές που από το απόγευμα θα ενταθούν και στα παραθαλάσσια θα εκδηλωθούν κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά από το απόγευμα στα δυτικά και από το βράδυ στα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο κυρίως στα νότια.

Μ Κ με πληροφορίες από την ΕΜΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου