Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και στα νότια. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ από τα δυτικά.
Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα νότια 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  1-9, στα δυτικά από 8-14, στα κεντρικά 4-13, στα νότια από 12-16 και στα  ανατολικά από 12-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4-12 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5-9 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 12/12
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με ασθενείς χιονοπτώσεις στα δυτικά ηπειρωτικά ορεινά καθώς και στα ορεινά της Θράκης. Παγετός τοπικά τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου