Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με τοπικές νεφώσεις στο νότιο Αιγαίο και τις πρωινές ώρες στην Κρήτη, με πιθανότητα τοπικών βροχών και στα ορεινά χιονοπτώσεις.
Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-6 και στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες 7-8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός τοπικά ισχυρός τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  -4 (μείον 4)-9, στα δυτικά από 0-13, στα κεντρικά -1 (μείον 1)-11, στα νότια από 6-13 και στα  ανατολικά από 6-13 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3-10 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 5-9 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 28/12
Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στο Ιόνιο, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Παγετός τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου