Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στη δυτική Ελλάδα και τα νοτιοανατολικά όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες.
Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-13, στα δυτικά από 8-17, στα κεντρικά 5-17, στα νότια από 12-17 και στα  ανατολικά από 15-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις  παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-16 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2-13 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 5/12
Νεφώσεις  με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και από το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στη νοτιοανατολική χώρα. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στα πελάγη βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου