Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά  με τοπικές βροχές στη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-10, στα δυτικά από 6-15, στα κεντρικά 5-12, στα νότια από 11-14 και στα  ανατολικά από 12-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις  παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5-7  και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 8-12 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-10 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 7 /12
Γενικά αίθριος με νεφώσεις τοπικά αυξημένες και τοπικές βροχές στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την νοτιοδυτική Πελοπόννησο και την Κρήτη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και τοπικά στα νοτιοανατολικά  7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου