Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αρχικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές βροχές από το μεσημέρι. Χιονοπτώσεις από τις νυχτερινές ώρες στα βόρεια ορεινά και πιθανώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  1-14, στα δυτικά από 7-18, στα κεντρικά 4-18, στα νότια από 9-19 και στα  ανατολικά από 9-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-18 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις  παροδικά αυξημένες από το απόγευμα, με τοπικές βροχές από την νύχτα και στα γύρω ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2-14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 25/12 Χριστούγεννα
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα, χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα γρήγορα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και στα κεντρικά ημιορεινά. Τα φαινόμενα στα βόρεια, στο Ιόνιο και την Ήπειρο από τις μεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 και στα πελάγη τοπικά 7-8 μποφόρ. Ισχυρός παγετός τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα βόρεια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου