Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα δυτικά και βόρεια και χιονοπτώσεις στα ορεινά της ανατολικής και νότιας χώρας, καθώς και σε περιοχές της Εύβοιας, της ανατολικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου με χαμηλότερο υψόμετρο (400 μέτρα).
Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι 5-7 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 8 μποφόρ. Παγετός κατά τόπους ισχυρός τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  -3 (μείον 3)-7, στα δυτικά από 2-11, στα κεντρικά -1 (μείον 1)-8, στα νότια από 7-10 και στα  ανατολικά από 5-10 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις  με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (500 μέτρα), με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 1-7 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -1 (μείον 1)-6 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 27/12
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στο νότιο Αιγαίο και τις πρωινές ώρες στην Κρήτη, με πιθανότητα τοπικών βροχών και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-6 και στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες 7-8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός τοπικά ισχυρός τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου