Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Γενικά αίθριος με νεφώσεις τοπικά αυξημένες και τοπικές βροχές στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την νοτιοδυτική Πελοπόννησο και την Κρήτη.
Παγετός τις πρωινές ώρες τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και τοπικά στα νοτιοανατολικά  7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-10, στα δυτικά από 5-17, στα κεντρικά 5-13, στα νότια από 10-14 και στα  ανατολικά από 10-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις  παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ανατολικά και βόρεια. Πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα (πάνω από 1000 μέτρα) τις πρωινές ώρες με βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6  μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 7-13 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 0-11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 8/12
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές από το μεσημέρι αρχικά στα δυτικά και σταδιακά στα υπόλοιπα ηπειρωτικά πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου