Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές στα δυτικά και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, με εξασθένηση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  2-11, στα δυτικά από 9-17, στα κεντρικά 5-18, στα νότια από 11-18 και στα  ανατολικά από 10-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5-17 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με τοπικές βροχές  τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3-11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 11/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και στα νότια σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα νότια 5-7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου