Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία θα επεκταθούν στα ανατολικά.
Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές τις κεντρικής και βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα τοπικά έντονα στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα, με πρόσκαιρη εξασθένηση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τοπικά τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  1-11, στα δυτικά από 5-15, στα κεντρικά 3-13, στα νότια από 7-17 και στα  ανατολικά από 7-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις  με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα (ενδεικτικό ύψος 1000 μέτρα). Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4-12 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Τοπικές νεφώσεις και από το μεσημέρι τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις (ενδεικτικό υψόμετρο 1000 μέτρα). Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τις απογευματινές ώρες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3-11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 14/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα, με πρόσκαιρες καταιγίδες στο Ιόνιο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια στα κεντρικά  και βόρεια ορεινά, με βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και βαθμιαία στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου