Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με νεφώσεις τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τοπικά ισχυρά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και τις Κυκλάδες.
Εξασθένηση των φαινομένων  από τις νυχτερινές ώρες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  2-13, στα δυτικά από 6-18, στα κεντρικά 14-18, στα νότια από 12-19 και στα  ανατολικά από 6-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-17 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με τοπικές βροχές  τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5-13 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 10/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές στα δυτικά και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, με εξασθένηση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου