Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις  με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και από το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στη νοτιοανατολική χώρα.
Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στα πελάγη βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-12, στα δυτικά από 6-16, στα κεντρικά 4-16, στα νότια από 11-16 και στα  ανατολικά από 12-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις  παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια, όπου υπάρχει πιθανότητα σποραδικών βροχών. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-15 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες και  βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9-12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 6/12
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά  με τοπικές βροχές στη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου