Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και το πρωί στα νησιά του Ιονίου.
Πιθανόν τα φαινόμενα πρόσκαιρα ισχυρά  στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Παροδικές χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά, με βαθμιαία βελτίωση στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  4-12, στα δυτικά από 10-16, στα κεντρικά 6-16, στα νότια από 12-18 και στα  ανατολικά από 12-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές  και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές  βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11-16 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7-12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 17/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα βόρεια ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια κυρίως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου