Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με ασθενείς χιονοπτώσεις στα δυτικά ηπειρωτικά ορεινά καθώς και στα ορεινά της Θράκης.
Παγετός τοπικά τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  -2 (μείον 2)-11, στα δυτικά από 4-15, στα κεντρικά 3-14, στα νότια από 10-16 και στα  ανατολικά από 12-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις  τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 3-13 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 4-9 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 13/12
Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία θα επεκταθούν στα ανατολικά. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές τις κεντρικής και βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα τοπικά έντονα στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα, με πρόσκαιρη εξασθένηση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τοπικά τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα νότια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου