Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Χιονοπτώσεις τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας, με βαθμιαία εξασθένηση.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  3-7, στα δυτικά από 6-13, στα κεντρικά 2-12, στα νότια από 10-15 και στα  ανατολικά από 11-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές  και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές και χιόνια στα ορεινά (800 μέτρα). Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7  μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5-12 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και χιόνια στα γύρω ορεινά-ημιορεινά (600 μέτρα). Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5-7 και στο Θερμαϊκό πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4-8 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 19/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με τοπικές βροχές, χιονόνερο, σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 και πιθανόν στο Αιγαίο 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου