Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα, με πρόσκαιρες καταιγίδες στο Ιόνιο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Χιόνια στα κεντρικά  και βόρεια ορεινά, με βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και βαθμιαία στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  2-10, στα δυτικά από 8-16, στα κεντρικά 4-14, στα νότια από 10-17 και στα  ανατολικά από 12-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις  κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7-14 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές περιοδικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2-10 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 15/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς πρόσκαιρα να είναι ισχυρά αρχικά στα δυτικά και από το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα βόρεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου