Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με τοπικές βροχές, χιονόνερο, σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά.
Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 και πιθανόν στο Αιγαίο 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  2-6, στα δυτικά από 5-15, στα κεντρικά 5-12, στα νότια από 9-13 και στα  ανατολικά από 11-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια και χιόνια στα ορεινά (800 μέτρα), με βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στα ανατολικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5-11 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες  με χιονόνερο και χιόνια στα γύρω ορεινά και πιθανώς και σε πεδινές περιοχές, με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5-6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 2-6 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 20/12
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι 3-5 και στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.   Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου