Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Κορμός σοκολάτας

Το εύκολο γευστικό γλυκάκι
κέρασμα στην γιορτή του
Κωνσταντίνου και της Ελένης

Υλικά
2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ, 2 κούπες ζάχαρη άχνη, 1 κούπα βούτυρο ή μαργαρίνη και  1 κ σ  λιωμένο, 1 κούπα κακάο, 2 αυγά, 2 κ σ κονιάκ, αλουμινόχαρτο
Εκτέλεση
Τρίβετε τα μπισκότα, χωρίς να λιώσουν, προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύετε. Χτυπάτε  στο μίξερ το βούτυρο και προσθέτετε σιγά-σιγά την ζάχαρη,  ένα-ένα τ’ αυγά, το κακάο και το κονιάκ. Ρίχνετε το μίγμα στα μπισκότα και ανακατεύετε να αναμιχθούν τα υλικά. Τυλίγετε σε ρολό με το αλουμινόχαρτο. Το βάζετε στην κατάψυξη και όταν παγώσει το κόβετε σε φέτες και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου