Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες περιοδικά ισχυρές με πιθανότητα τοπικών χαλαζοπτώσεων στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-22 βαθμούς, στα δυτικά 13-25, στα κεντρικά 13-25, στα νότια 16-23 και στα ανατολικά 16-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-24 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13-20 βαθμούς Κελσίου. 

Πρόγνωση για Κυριακή 28/5
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές  και σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική-ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο, με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου