Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν μέχρι τις πρωινές ώρες, στις Κυκλάδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια.
Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11-26 βαθμούς, στα δυτικά 14-25, στα κεντρικά 12-26, στα νότια 12-22 και στα ανατολικά 16-23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-25 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες και από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11-26 βαθμούς Κελσίου. 

Πρόγνωση για Τρίτη 23/5
Λίγες νεφώσεις σταδιακά αυξημένες από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και νότια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου