Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από τα βόρεια με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα είναι τοπικά ισχυρά με πιθανότητα χαλαζοπτώσεων.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-24 βαθμούς, στα δυτικά 14-25, στα κεντρικά 13-26, στα νότια 17-24 και στα ανατολικά 14-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις, βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-26 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13-24 βαθμούς Κελσίου. 

Πρόγνωση για 26/5
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου