Ένα ελαφρύ, γευστικό,
γρήγορο και εύκολο πιάτο
Υλικά
300 γρ σπαγγέτι, 300 γρ μανιτάρια σε φετάκια, 1 σκελίδα
σκόρδο, ½ κούπα ελαιόλαδο, ½ κούπα γάλα, αλάτι, πιπέρι λευκό, μαϊντανός
ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Τσιγαρίζετε ολόκληρη την σκελίδα του σκόρδου στο λάδι και
την βγάζετε. Προσθέτετε τα μανιτάρια, σοτάρετε σε δυνατή φωτιά, ρίχνετε το γάλα
αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να πάρουν μια βράση, για να γίνουν σάλτσα.
Βράζετε τα σπαγγέτι σε μπόλικο αλατισμένο νερό, μέχρι να
γίνουν al dente, τα σουρώνετε και τα προσθέτετε. Σερβίρετε προσθέτοντας τον
μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου