Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά, στα κεντρικά και βόρεια, με σποραδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Μακεδονία.
Πρόσκαιρη εξασθένηση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 14-24 βαθμούς, στα δυτικά 14-26, στα κεντρικά 14-26, στα νότια 17-25 και στα ανατολικά 18-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες  τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-26 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με πρόσκαιρη εξασθένηση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14-24 βαθμούς Κελσίου. 

Πρόγνωση για 25/5
Γενικά αίθριος στα νοτιοανατολικά, με νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από τα βόρεια με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα από το απόγευμα τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου