Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές στα κεντρικά και νότια και σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-25 βαθμούς, στα δυτικά 15-26, στα κεντρικά 13-24, στα νότια 15-24 και στα ανατολικά 17-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τμήματα. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-23 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13-24 βαθμούς Κελσίου. 

Πρόγνωση για Τρίτη 30/5
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές σποραδικές καταιγίδες στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο από τα δυτικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου