αλλά και συνάμα οικονομική,
καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε
οποιοδήποτε είδος τυριού σας έχει περισσέψει
Υλικά
6 φύλλα κρούστας, ½
κούπα ελαιόλαδο και βούτυρο λιωμένο, 300 γρ φέτα θρυμματισμένη, 200 γρ
ανθότυρο θρυμματισμένο, 3 αυγά, 2-3 κ σ γιαούρτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη χτυπάτε τ’ αυγά, προσθέτετε το γιαούρτι, τα
τυριά το πιπέρι και ανακατεύετε να αναμιχτούν τα υλικά και να πιούν τα υγρά.
Αλείφετε ένα φύλλο με λάδι και βούτυρο μαζί, βάζετε στην
άκρη του λίγη γέμιση, κλείνετε τα πλαϊνά, διπλώνετε σε κύλινδρο. Βάζετε το
στριφτάρι σ’ ένα ταψί και αλείφετε με βούτυρο και λάδι. Συνεχίζετε και με τα
υπόλοιπα φύλλα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου