Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές.
Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-22 βαθμούς, στα δυτικά 14-22, στα κεντρικά 13-25, στα νότια 17-24 και στα ανατολικά 17-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-25 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15-21 βαθμούς Κελσίου. 

Πρόγνωση για Σάββατο 27/5
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Πρόσκαιρη εξασθένηση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου