Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές  και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές και πιθανότητα χαλαζοπτώσεων στην Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική-ανατολική Στερεά, την Εύβοια την Πελοπόννησο και πιθανώς στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.
Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11-22 βαθμούς, στα δυτικά 13-24, στα κεντρικά 12-23, στα νότια 15-23 και στα ανατολικά 17-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-24 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14-20 βαθμούς Κελσίου. 

Πρόγνωση για Δευτέρα 29/5
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και νότια με βελτίωση το βράδυ και πιθανότητα τοπικών βροχών στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου