Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και πιθανότητα χαλαζοπτώσεων αρχικά στα βορειοδυτικά  και σταδιακά στα ανατολικά και νότια με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα νότια 6-7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-24 βαθμούς, στα δυτικά 11-23, στα κεντρικά 12-26, στα νότια 16-24 και στα ανατολικά 16-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις, βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια ορεινά και βαθμιαία από το απόγευμα στα υπόλοιπα τμήματα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-25 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από το μεσημέρι, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές. Ύφεση των φαινομένων τη νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11-23 βαθμούς Κελσίου. 

Πρόγνωση για Δευτέρα 22/5
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν μέχρι τις πρωινές ώρες, στις Κυκλάδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και νότια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου