Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με πιθανότητα χαλαζοπτώσεων, αρχικά στην κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στη δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πιθανόν τη Θεσσαλία και τη δυτική Πελοπόννησο, με σταδιακή ύφεση τις βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και στο Αιγαίο πιθανώς 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-25 βαθμούς, στα δυτικά 16-25, στα κεντρικά 17-25, στα νότια 18-27 και στα ανατολικά 17-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-26 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με πρόσκαιρη ύφεση των φαινομένων τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18-23 βαθμούς Κελσίου. 

Πρόγνωση για Τετάρτη 17/5
Άστατος με νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις μεσημβρινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα. Βελτίωση στα δυτικά το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου