Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, με πιθανότητα στα δυτικά και βόρεια να είναι τοπικά ισχυρές. 
Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9-23, στα  δυτικά από 10-22, στα κεντρικά από 9-24, στα νότια από 12-22 και στα ανατολικά από 15-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες  τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες, πιθανώς τοπικά ισχυρές, με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και από το βράδυ πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 12-21 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 18/4
Νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, και πιθανόν στα ορεινά και από το βράδυ στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου