Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, με σποραδικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα πελάγη μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-25, στα  δυτικά από 6-23, στα κεντρικά από 7-26, στα νότια από 11-22 και στα ανατολικά από 10-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα σποραδικών  βροχών κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 11-23 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή του Πάσχα 16/4
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά, τα βόρεια και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πρόγνωση για Δευτέρα του Πάσχα 17/4
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, με σταδιακή βελτίωση το βράδυ από τα δυτικά. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου