Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά.
Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-18, στα  δυτικά από 13-19, στα κεντρικά από 12-22, στα νότια από 15-22 και στα ανατολικά από 16-23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών βροχών από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα γύρω ορεινά το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 11-18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 21/4
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Λίγες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Παγετός τοπικά τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία. Η θερμοκρασία σε βαθμιαία πτώση από βορρά προς νότο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου