Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια.
Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 και πιθανόν πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-21, στα  δυτικά από 13-21, στα κεντρικά από 12-25, στα νότια από 13-23 και στα ανατολικά από 13-23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 12-21 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 20/4
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Εξασθένηση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου