Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Καιρός

Γενικά: Αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά, τα βόρεια και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9-25, στα  δυτικά από 9-23, στα κεντρικά από 8-26, στα νότια από 11-22 και στα ανατολικά από 12-23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες  κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 13-24 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα του Πάσχα 17/4
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και από το βράδυ στο βορειοανατολικό Αιγαίο, με σταδιακή βελτίωση τις βραδινές ώρες από τα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου