Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και τα νότια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ.
Λίγες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Παγετός τοπικά τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-14, στα  δυτικά από 4-19, στα κεντρικά από 8-18, στα νότια από 12-19 και στα ανατολικά από 14-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και στο Θερμαϊκό 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 7-14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 22/4
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα κυρίως στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου