Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά κυρίως τα ορεινά και στα νοτιοανατολικά, όπου υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-23, στα  δυτικά από 7-22, στα κεντρικά από 6-24, στα νότια από 11-19 και στα ανατολικά από 13-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις το απόγευμα στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με  τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα σποραδικών  βροχών κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 8-22 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 14/4
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί  3-5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου