Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί  3-5 και στα νότια τοπικά μέχρι 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-24, στα  δυτικά από 6-23, στα κεντρικά από 6-25, στα νότια από 11-20 και στα ανατολικά από 13-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με  τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα σποραδικών  βροχών κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 8-24 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Μεγάλο Σάββατο 15/4
Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στη Μακεδονία και τη Θράκη και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια καθώς και στα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα πελάγη μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου