Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-22, στα  δυτικά από 10-22, στα κεντρικά από 9-23, στα νότια από 12-22 και στα ανατολικά από 15-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες από το μεσημέρι με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 10-21 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 19/4
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά, στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, την Μακεδονία και βαθμιαία στη Θράκη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου