Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Μαυρομάτικα γιαχνί

Μια παραδοσιακή
και νόστιμη συνταγή

Υλικά
½ κιλό φασόλια μαυρομάτικα, 1 κούπα ελαιόλαδο, 1 κούπα κρεμμύδι τριμμένο, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, ½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο, 2 κ σ πελτέ, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένετε καλά τα φασόλια και τα βράζετε μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν. Τα στραγγίζετε και τα ξεπλένετε. Στην κατσαρόλα σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. Προσθέτετε τα φασόλια στραγγισμένα, τον πελτέ, τα σκόρδα, τον άνηθο, την ρίγανη, 2-3 κ σ ζεστό νερό αν χρειάζεται, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να πάρουν μια βράση και να δέσει η σάλτσα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου