Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές και με πιθανότητα χαλαζοπτώσεων στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην ανατολική Στερεά.
Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-14, στα  δυτικά από 6-15, στα κεντρικά από 6-15, στα νότια από 12-18 και στα ανατολικά από 13-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και το μεσημέρι-απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 6-14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 23/4
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις και στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τοπικές βροχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου