Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα δυτικά και νότια και σποραδικών καταιγίδων στα δυτικά θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-17, στα δυτικά από 7-21, στα κεντρικά από 6-21, στα νότια από 10-20 και στα ανατολικά από 12-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-17 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 21/11
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στο Ιόνιο και τα ανατολικά ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου