Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα νότια θαλάσσια τις πρωινές ώρες. Χιόνια σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και νότιας χώρας καθώς και σε πεδινές περιοχές στα βόρεια.
Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τα δυτικά και βόρεια και μέχρι το βράδυ και στα ανατολικά. Παγετός την νύχτα (προς την Πέμπτη) τοπικά ισχυρός στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5-7 και στο Αιγαίο 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -2 έως 6, στα δυτικά από 3-10, στα κεντρικά από 1-8, στα νότια από 9-13 και στα ανατολικά από 8-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στα γύρω ορεινά και πιθανόν και στα βόρεια προάστια (ενδεικτικό υψόμετρο στα 500 μέτρα). Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα και περιορισμό στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 6-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-8 βαθμούς Κελσίου Στα. βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι, με βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 1/12
Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στα βορειοανατολικά, με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο στην ανατολική Στερεά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις, με βαθμιαία βελτίωση. Ισχυρός παγετός την νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5, στο Ιόνιο τοπικά 6 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου