Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Αίθριος με αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα δυτικά και νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-17, στα δυτικά από 9-21, στα κεντρικά από 7-21, στα νότια από 10-20 και στα ανατολικά από 13-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-16 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 20/11
Αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες στα νοτιοδυτικά κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου