Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και νότια και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Στερεά και την Πελοπόννησο.
Οι άνεμοι νότιοι 4-5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-15, στα δυτικά από 4-15, στα κεντρικά από 9-19, στα νότια από 12-19 και στα ανατολικά από 12-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και από το βράδυ καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-15 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 27/11
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους πιθανόν τοπικά να είναι ισχυρά στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά, τα νησιά του Αιγαίου εκτός Κρήτης και Δωδεκανήσων και πιθανόν στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι νότιοι 4-5, τοπικά στα πελάγη 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου