Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο (εκτός Κέρκυρας), στην Πελοπόννησο, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της βόρειας και κεντρικής χώρας.
Οι άνεμοι βόρειοι 5-7 και τοπικά στα πελάγη 8 και στο Αιγαίο βαθμιαία μέχρι 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από -1 έως 7, στα δυτικά από 8-14, στα κεντρικά από 4-12, στα νότια από 14-19 και στα ανατολικά από 12-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές και χιόνια στα γύρω ορεινά και πιθανόν από την νύχτα και στα βόρεια προάστια (ενδεικτικό υψόμετρο στα 500 μέτρα). Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά και πιθανώς προς το βράδυ πρόσκαιρα και μέσα στην πόλη. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-6 βαθμούς Κελσίου, με περαιτέρω πτώση από το απόγευμα.

Πρόγνωση για Τετάρτη 30/11
Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο στα νότια και παραθαλάσσια, με καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα νότια θαλάσσια τις πρωινές ώρες. Χιόνια σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της Στερεάς, της Εύβοιας, των Σποράδων, της Πελοποννήσου και των νησιών του ανατολικού Αιγαίου. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων αρχικά στα δυτικά και βόρεια και μέχρι το βράδυ και στα ανατολικά. Παγετός την νύχτα τοπικά ισχυρός στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5-7 και στο Αιγαίο 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου