Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη.
Παροδικές  χιονοπτώσεις από το απόγευμα σε κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και βαθμιαία στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-12, στα δυτικά από 7-19, στα κεντρικά από 8-17, στα νότια από 14-19 και στα ανατολικά από 15-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με μικρή πιθανότητα παροδικών βροχών κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις, τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για 16/11
Λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νοτιοδυτικά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου